Rezervare
202 Stefan cel Mare si Sfant Boulevard Chisinau, Moldova +373 680 23 330

TableBooking
  DespreNoi

  BucateleNoastre

  Rozmarin Café prezinta o bucatarie autentica urbana, inspirata in preponderenta din cea mediteraniana, asiatica, mexicana si nu numai. Toate bucatele noastre sunt preparate cu dragoste si din ingrediente autohtone in majoritate. Servim 7 zile pe saptamina: dejun toata-ziua, pranz si cina, iar in weekend brunch. Meniul nostru de pranz care se schimba in fiecare zi ne face si mai speciali. In mica noastra brutarie coacem in fiecare zi ciabatta pentru sandwich-urile noastre dar si toate deserturile de la tarte la inghetate. Lista vinurilor noastre este permanent innoita cu noi selectii de vinuri de la mici producatori la cei deja afirmati. Barul Rozmarin serveste cocktail-uri pe orice gust, iar Juice Bar-ul face sucuri super sanatoase presate la rece.

  DespreNoi

  UN CONCEPT DEOSEBIT DE ALTELE
  Rozmarin Café este situat in inima capitalei, in incinta complexului de oficii Kentford, intr-o zona linistita si verde. Spatiul localului nostru include si o terasa cu vedere la scuarul Dimitrie Cantemir. Colaborarea de success cu un tinar si creativ designer a generat un spatiu plin de lumina si texturi naturale creat sa te simti bine in orice parte a zilei. Un aport deosebit il aduc artistii talentati cu care conlucram, prin lucrarile lor de arta expuse, desenele murale si decorul tematic.

   
  • Ne mândrim cu echipa noastră în frunte cu bucătarul șef Emil Bojescu, care face din bucătăria noastră un loc creativ, în care fiecare se poate exprima și dezvolta viziunea sa. Cu dedicație și ore lungi de muncă echipa noastră din 14 membri crează bucate gustoase menite să vă bucure și să vă simțiți bine. Dacă dorești să te alături echipei noastre contactează-ne la info@rozmarin.md.

  Rezervao masa